دوره 3، شماره 5 - ( بهار و تابستان 1395 )                   جلد 3 شماره 5 صفحات 27-34 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The Effect of Trade Openness and the Growth of Agricultural Sector on the Entrepreneurship Index. jea. 2016; 3 (5) :27-34
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-126-fa.html
سررانی کانی ویدا، مجاوریان سید مجتبی، مردانشاهی محمد مهدی. بررسی تأثیر درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی بر شاخص کارآفرینی . راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. 1395; 3 (5) :27-34

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-126-fa.html


دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد کشاورزی
چکیده:   (132 مشاهده)
هدف اصلی این تحقیق، بررسی تاثیر رشد بخش کشاورزی و درجه باز بودن تجارت بر کارآفرینی تثبیت شده و کارآفرینی جدید در کشورهای منتخب است. برای این منظور از داده­های مربوط به 25 کشور منتخب طی دوره زمانی 2013-2008 و رهیافت داده­های ترکیبی استفاده شده است. نتایج برآورد­ها مبین وجود تأثیر مثبت و معنی‏دار هر دو متغیر بر کارآفرینی در کشورهای مورد مطالعه است، به طوری که یک درصد افزایش در درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی با یک وقفه زمانی به ترتیب منجر به 3/18 و 06/0 درصد تغییر مثبت در نرخ کارآفرینی تثبیت شده، می­شود و از طرفی یک درصد افزایش در درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی با یک وقفه به ترتیب منجر به 73/16 و  32/0 درصد تغییر مثبت در نرخ کارآفرینی جدید شده است. بنابراین، در جهت نیل به ایجاد کارآفرینی در بخش کشاورزی، توجه هرچه بیشتر به این دو مقوله و رفع موانع پیش روی آنها باید در دستور کار کشورها قرار گیرد.
 
متن کامل [PDF 990 kb]   (39 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: ۱۳۹۶/۵/۷ | پذیرش: ۱۳۹۶/۵/۷ | انتشار: ۱۳۹۶/۵/۷

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2015 All Rights Reserved | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb