دوره 3، شماره 6 - ( پاییز و زمستان 1395 )                   جلد 3 شماره 6 صفحات 8-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Pourahangarian K, Movaghar M, Shirkhodaee M. (2017). The Role of Entrepreneurial Orientation and Knowledge Absorptive Capacity on Firms’ Performance of Agro Industry . jea. 3(6), 1-8.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-140-fa.html
پورآهنگریان خاطره، موقر مرتضی، شیرخدایی میثم. نقش رویکرد کارآفرینانه و ظرفیت جذب دانش در عملکرد شرکت های صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1395; 3 (6) :8-1

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-140-fa.html


دانشگاه مازندران
چکیده:   (4077 مشاهده)
   در محیط پویای کسب­و­کار، که جریان­های سود در آینده از عدم اطمینان برخوردارند، شرکت­ها نیاز دارند که به صورت مستمر در جست­و­جوی فرصت­های جدید و بهره­برداری از آن­ها باشند. حفظ حضور فعال در بازار و دستیابی به عملکرد بالاتر مستلزم توجه بیشتر این شرکت­ها به عوامل تأثیرگذار بر شاخص­های مهم عملکردی آنها است. امروزه کارآفرینی و اتخاذ رویکرد کارآفرینانه به­عنوان یک تدبیر مهم برای چگونگی سازماندهی شرکت­ها و بهره­برداری از فرصت­های بازار در کانون توجه صاحب­نظران و مدیران در عرصه تئوری و عمل مدیریت سازمان­ها قرار دارد. هدف مقاله حاضر بررسی تأثیر رویکرد کارآفرینانه و ظرفیت جذب دانش بر عملکرد شرکت­های کوچک و متوسط صنایع تبدیلی استان مازندران بوده­است. روش نمونه­گیری تصادفی طبقه­ای است و نمونه شامل 99 شرکت می­باشد. داده­ها از طریق پرسشنامه­ای که روایی آن براساس نظر جمعی از متخصصان تأیید، و پایایی آن با استفاده از فرمول آلفای کرونباخ 95/0 محاسبه گردید، جمع­آوری شده است. نتایج نشان داد که رویکرد کارآفرینانه و ظرفیت جذب دانش تأثیر مثبت و معنی­داری برعملکرد شرکت­ها داشته­اند. به عبارت دیگر، سطح بالاتر فعالیت­های مبتنی بر رویکرد کارآفرینانه، منجر به عملکرد بالاتر گردیده­است.یافته­های تحقیق مبین آن است که با اکتشاف مستمر دانش بیرون ازشرکت و جذب بخش­های مورد نیاز آن و به عبارتی درونی­سازی این دانش در بین افراد و تیم­ها می­توان سطح بالاتری از عملکرد شرکت را شاهد بود. با توجه به همین نتایج به مدیران این شرکت­ها پیشنهاد گردید تا برای بهبود عملکرد نسبت به اتخاذ رویکرد کارآفرینانه و فراهم­ساختن بستر مناسب برای جذب دانش در سازمان اهتمام بیش از پیش معمول دارند.
 
متن کامل [PDF 1194 kb]   (2009 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1396/10/10 | پذیرش: 1396/10/10 | انتشار: 1396/10/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb