دوره 5، شماره 9 - ( بهار و تابستان 1397 )                   جلد 5 شماره 9 صفحات 1-9 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


استادیار مرکز آموزش عالی امام خمینی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
چکیده:   (185 مشاهده)
   هدف تحقیق حاضر بررسی عوامل مؤثر بر توسعه مهارت­ های کارآفرینی دانشجویان مراکز آموزش علمی- کاربردی کشاورزی استان­ های فارس، خراسان رضوی و البرز است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی وبه لحاظ نوع تحقیق از نوع علی- ارتباطی و به لحاظ روش تحقیق از نوع پیمایشی است و پرسشنامه محقق ساخته ابزار اصلی تحقیق بود. برای سنجش روایی ابزار تحقیق از نقطه نظر متخصصین و برای بررسی پایایی از روش پایایی ترکیبی بهره گرفته شد. جامعه آماری تحقیق دانشجویان ترم آخر مرکز آموزش علمی- کاربردی جهاد کشاورزی استان­ های خراسان رضوی، فارس و البرز بود (670 نفر). با استفاده از جدول کرجسی و مورگان حجم نمونه تعیین شد (245). نتایج تحقیق نشان داد که بیش از 60 درصد از افراد مورد مطالعه مهارت کارآفرینی خود را در سطوح ضعیف و متوسط ارزیابی کردند. همچنین مشخص شد که سه دسته عوامل آموزشی، اقتصادی و روان­شناختی توانایی 61 درصد از تغییرات مهارت ­های کارآفرینی دانشجویان را تبیین می­ کنند.
متن کامل [PDF 1078 kb]   (89 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: کارآفرینی در کشاورزی
دریافت: ۱۳۹۷/۸/۶ | پذیرش: ۱۳۹۷/۱۲/۵ | انتشار: ۱۳۹۸/۱/۲۱