دوره 1، شماره 1 - ( بهار و تابستان 1393 )                   جلد 1 شماره 1 صفحات 39-25 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

sharifi Z, sozani F, Ahmadvand M. (2014). Investigating the Level of Entrepreneurship Morale of Agricultural Students in Yasouj University. jea. 1(1), 25-39.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-66-fa.html
شریفی زینب، سورانی فاطمه، احمدوند مصطفی. سنجش سطح روحیه کارآفرینی دانشجویان کشاورزی در دانشگاه یاسوج راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1393; 1 (1) :39-25

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-66-fa.html


دانشگاه یاسوج
چکیده:   (4244 مشاهده)

  هدف کلی این پژوهش، سنجش سطح روحیه کارآفرینی دانشجویان کشاورزی در دانشگاه یاسوج می‏باشد. جامعه آماری تحقیق شامل تمامی دانشجویان سال اول و آخر دانشکده کشاورزی بود که در سال تحصیلی 92-1391 در دانشگاه یاسوج مشغول به تحصیل بودند. از این میان، تعداد 207 نفر با استفاده از فرمول نمونه‌گیری طبقه‏ای تصادفی انتخاب و مورد مطالعه قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده‏های پژوهش، پرسش‏نامه‏ی ساخت محقق بود که روایی آن بر اساس دیدگاه کارشناسان و متخصصان و پایایی آن بر اساس ضریب آلفای کرونباخ تأیید گردید. یافته‏های تحقیق نشان داد که 4/75 درصد دانشجویان از لحاظ روحیه کارآفرینی در سطح متوسطی قرار داشتند. همچنین نتایج نشان داد که تفاوت معنی­داری در روحیه کارآفرینی دانشجویان دختر و پسر وجود نداشت. مقایسه میانگین وضعیت خصیصه‏های کارآفرینی (آزمون t ) نشان داد تنها در خصیصه تحمل ابهام تفاوت معنی­داری بین دانشجویان دختر و پسر مشاهده ‏گردید. افزون بر این، بین دانشجویان سال اول و آخر و نیز دانشجویان رشته‏های مختلف از نظر خصیصه‏های روحیه کارآفرینی تفاوت معنی‏داری مشاهده نشد. این یافته‏ حاکی از آن است که آموزش‏های دانشگاه نتوانسته منجر به بهبود روحیه کارآفرینی دانشجویان شود. بنابراین، پیشنهاد می‏گردد، ارتباط بیشتری بین دانشگاه و مراکز کارآفرینی برقرار شود و در حین طراحی و ارائه برنامه‏های درسی، پرورش روحیه کارآفرینی مورد توجه قرار گیرد. علاوه بر این، به جنبه‏های عملی دروس و نیز مطابقت محتوای مطالب نظری دانشگاه‏ها با آنچه در محیط کسب و کار وجود دارد، بیشتر توجه شود.

متن کامل [PDF 567 kb]   (2160 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1394/5/13 | پذیرش: 1394/5/13 | انتشار: 1394/5/13

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb