RT - Journal Article T1 - Identifying the Attitude of Agricultural Students Toward Entrepreneurship JF - sanru-jea YR - 2015 JO - sanru-jea VO - 2 IS - 3 UR - http://jea.sanru.ac.ir/article-1-80-fa.html SP - 1 EP - 8 K1 - Students Attitude K1 - Entrepreneurship K1 - Agriculture Faculty K1 - Q Methodology AB - یکی از چالش­های اصلی جامعه­ی ما ایجاد اشتغال جوانان و به­خصوص قشر تحصیل کرده­ی کشور است. در چنین شرایطی خود اشتغالی از کارآفرینی یکی از راه­حل­های بسیار مهم می­باشد. آموزش کارآفرینی می­تواند نقش بسیار مهمی در تغییر دیدگاه­های دانشجویان در جهت خود اشتغالی و کارآفرینی ایفا نماید. در این پژوهش نگرش دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی نسبت به کارآفرینی بر مبنای روش کیو بررسی شده است. این روش، از هر دو نوع آمار توصیفی و تحلیلی بهره می­گیرد و این ویژگی روش کیو را نسبت به سایر روش­های تحقیقی جامع­تر و پرمحتواتر کرده است. جامعه مورد مطالعه در این تحقیق را دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه تشکیل دادند. نمونه­گیری به­صورت هدفمند و افرادی انتخاب شدند که دارای ذهنیت به­خصوصی در رابطه با موضوع تحقیق بودند. برای سنجش پایایی و روایی ضمن استفاده از روش مثلث­سازی و از نظر متخصصان دانشگاه نیز بهره گرفته شد. بر اساس یافته­های حاصل از تحلیل عاملی کیو، ذهنیت مشارکت­کنندگان به سه گروه دسته­بندی شد، گروه اول کارآفرینی را ریسک­پذیری و خلاقیت، گروه دوم منزلت اجتماعی بالاتر و گروه سوم آمادگی برای پذیرش مسئولیت در آینده، می­دانستند. LA eng UL http://jea.sanru.ac.ir/article-1-80-fa.html M3 ER -