دوره 2، شماره 3 - ( کارآفرینی و کشاورزی (بهار و تابستان) 1394 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 50-43 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohamadzadeh L, sedighi H. (2015). Identifying the Entrepreneurship Education Barriers in the Agricultural Educational Center. jea. 2(3), 43-50.
محمدزاده لطیف، صدیقی حسن. شناسایی موانع آموزش کارآفرینی در مراکز آموزش کشاورزی (مطالعه موردی: مرکزآموزش کشاورزی شهرستان میاندوآب) راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1394; 2 (3) :50-43

دانشگاه تربیت مدرس

تحقیق حاضر، به منظور شناسایی موانع آموزش کارآفرینی در مرکز آموزش کشاورزی شهرستان میاندوآب انجام شده است. تحقیق از نوع توصیفی- همبستگی می­باشد که به روش پیمایشی انجام شد. جامعه آماری شامل همه فراگیران مرکزآموزش کشاورزی شهرستان میاندوآب شامل 300 فراگیر که در کلاس­های درس کارآفرینی شرکت کرده بودند، می­باشد. از این تعداد 178 نفر با استفاده از جدول کرجسی و مورگان و روش نمونه­گیری تصادفی انتخاب شدند. برای جمع­آوری داده­ها از مصاحبه و پرسشنامه که اصلی­ترین ابزار در جمع­آوری داده­ها در روش پیمایشی می­باشند، استفاده شد. در تأیید روایی پرسشنامه، از نظر اساتید دانشگاه تربیت مدرس استفاده شد. یافته­های این تحقیق نشان می­دهد که نبود تعامل میان دانشگاه و بنگاه­های کارآفرین و عدم استفاده از مدرسان متخصص در تدریس به عنوان مهمترین موانع شناسایی شدند. ضمن اینکه نتایج به دست آمده از تحلیل عاملی، نارسایی سیاست­گذاری و برنامه­ریزی را به عنوان مهم­ترین عامل شناسایی کرد.

متن کامل [PDF 398 kb]   (1953 دریافت)
دریافت: 1394/8/4 | پذیرش: 1394/8/4 | انتشار: 1394/8/4