Sarrani Kani V, Mojaverian S M, Mardanshaahi M M.
(2016). The Effect of Trade Openness and the Growth of Agricultural Sector on the Entrepreneurship Index. J Entrepreneurial Strategies Agric. 3(5), 27-34.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-126-fa.html
سررانی کانی ویدا، مجاوریان سید مجتبی، مردانشاهی محمد مهدی.
(1395). بررسی تأثیر درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی
بر شاخص کارآفرینی
راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 3 (5) :34-27URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-126-fa.html
1- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده: (5392 مشاهده)
هدف اصلی این تحقیق، بررسی تاثیر رشد بخش کشاورزی و درجه باز بودن تجارت بر کارآفرینی تثبیت شده و کارآفرینی جدید در کشورهای منتخب است. برای این منظور از دادههای مربوط به 25 کشور منتخب طی دوره زمانی 2013-2008 و رهیافت دادههای ترکیبی استفاده شده است. نتایج برآوردها مبین وجود تأثیر مثبت و معنیدار هر دو متغیر بر کارآفرینی در کشورهای مورد مطالعه است، به طوری که یک درصد افزایش در درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی با یک وقفه زمانی به ترتیب منجر به 3/18 و 06/0 درصد تغییر مثبت در نرخ کارآفرینی تثبیت شده، میشود و از طرفی یک درصد افزایش در درجه باز بودن تجارت و رشد بخش کشاورزی با یک وقفه به ترتیب منجر به 73/16 و 32/0 درصد تغییر مثبت در نرخ کارآفرینی جدید شده است. بنابراین، در جهت نیل به ایجاد کارآفرینی در بخش کشاورزی، توجه هرچه بیشتر به این دو مقوله و رفع موانع پیش روی آنها باید در دستور کار کشورها قرار گیرد.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
عمومى دریافت: 1396/5/7 | پذیرش: 1396/5/7