دوره ۳، شماره ۵ - ( بهار و تابستان ۱۳۹۵ )                   جلد ۳ شماره ۵ صفحات ۴۶-۳۵ | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Naderi N, Yusefi Z, Rezaee B. (2016). Phenomenology Barriers to the Creation and Launch Agricultural Startups . J Entrepreneurial Strategies Agric. 3(5), 35-46.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-127-fa.html
نادری نادر، یوسفی زهرا، رضایی بیژن. پدیدار‌شناسی موانع ایجاد و راه‌اندازی استارت‌آپ‌های کشاورزی راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی ۱۳۹۵; ۳ (۵) :۴۶-۳۵

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-۱-۱۲۷-fa.html


۱- دانشگاه رازی کرمانشاه
چکیده:   (۴۴۹۶ مشاهده)
     این پژوهش، به دنبال پدیدار­شناسی موانع ایجاد و راه­اندازی استارت­آپ­های کشاورزی بوده که به صورت کیفی و به روش پدیدار­شناسی صورت پذیرفت. شرکت­کنندگان 15 تن از مدیران استارت­آپ­های کشاورزی در سال 1395 بودند که
شرکت­هایشان در مرحله پیش­رشد و یا رشد قرار داشت و تحت حمایت پارک علم و فناوری فعالیت می­کردند و پژوهش، طی مصاحبه با
11 نفر از آنان به اشباع نظری رسید. ابزار جمع­آوری داده­ها، مصاحبه عمیق با سؤالات باز بوده که سؤال اصلی پژوهش "برای شروع و راه­اندازی استارت­آپ کشاورزی خود با چه موانعی روبرو شده­اید؟" بوده و تجزیه و تحلیل داده­ها بر اساس روش کلایزی انجام شد و در نهایت مصاحبه دیگری برای بررسی اعتبار نتایج تحقیق انجام شد. یافته­های تحقیق در قالب 7 مضمون اصلی و 4 زیر مضمون بود که مضامین اصلی عبارتند از جذابیت پایین فعالیت در بخش کشاورزی برای جذب سرمایه، تفکر هزینه بالا و حاشیه سود پایین فعالیت­های مرتبط با کشاورزی، سوء مدیریت کلان و فقدان تشخیص اولویت­های بخش کشاورزی، ناتوانی سیستم اطلاع­رسانی دولت جهت خدمت­رسانی به طرح­های ایده ­محور کشاورزی، ضعف مدیریتی و عدم اتخاذ تصمیمات راهبردی برای پیشرفت در بخش کشاورزی، محدودیت اختصاص سوله برای استارت­آپ­های کشاورزی در پارک علم و فناوری، هزینه بالای تأمین تجهیزات و ملزومات اولیه جهت راه­اندازی استارت­آپ کشاورزی، احتمال بالای سرقت ایده به­دلیل طولانی بودن روند اخذ پروانه ساخت در بخش کشاورزی، زمان­بر و هزینه­بر بودن پروسه اخذ مجوز­های لازم از مراجع زیربط مانند جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو، عوامل اقلیمی غیر قابل پیش­بینی مانند آب و هوا، بارندگی، رطوبت و ...، مشکل دسترسی به محل کار به دلیل فاصله مکانی از زمین کشاورزی، کارگاه یا سوله.
 
متن کامل [PDF 669 kb]   (۱۴۸۱ دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1396/5/7 | پذیرش: 1396/5/7

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by: Yektaweb