دوره 5، شماره 10 - ( پاییز و زمستان 1397 )                   جلد 5 شماره 10 صفحات 10-19 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ebrahimi M S, Bahrami Z. Studying the Entrepreneurial Characteristics of Agricultural Students (Case Study: Isfahn Uiversity of Technology) . jea. 2018; 5 (10) :10-19
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-180-fa.html
ابراهیمی محمد صادق، بهرامی زیبا. بررسی ویژگی های کارآفرینانه دانشجویان رشته های کشاورزی (مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی اصفهان) . راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. 1397; 5 (10) :10-19

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-180-fa.html


دانشگاه صنعتی اصفهان، گروه توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
چکیده:   (104 مشاهده)
    کارآفرینی در بردارنده منبعی از انعطاف­ پذیری، نوآوری، ایجاد و توسعه­ی شغلی برای اقتصاد و یک فرصت جالب برای توسعه ­ی حرفه‌ای افراد تلقی می‌شود. دانشگاه‌ها در گذشته به­عنوان محیطی آموزشی شناخته می‌شدند؛ اما با توجه به تحولات نظام کلان، رویکردی پژوهشی پیدا کردند و در واقع؛ یک وظیفه به وظایف دانشگاه اضافه شد که تحصیلات تکمیلی محصول این تحولات بود. در واقع کارآفرین ­شدن دانشگاه‌ها دومین انقلاب در مأموریت دانشگاه‌ها به­ شمار می‌رود. در این تحقیق به بررسی ویژگی­های کارآفرینانه در بین دانشجویان رشته ­های کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان پرداخته شده است. جامعه آماری این تحقیق دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری و همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی می‌باشند که حداقل دوسال از تحصیل خود را گذرانده باشند. روش تحقیق در این مطالعه توصیفی و تحلیلی است و ابزار تحقیق پرسشنامه بوده است. روایی محتوایی پرسشنامه با استفاده از مقدار ضریب Kmo و آزمون بارتلت تأیید و جهت تعیین پایایی از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد، که نشان از پایابودن ابزار اندازه‌گیری در حد 91 درصد داشت. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعیین و روش نمونه‌گیری طبقه ­ای با انتساب متناسب بهره گرفته شد از جامعه آماری 1700 نفری تعداد نمونه آماری 98 نفر از دانشجویان دانشکده کشاورزی تعیین گردید. جهت تجزیه‌ و تحلیل داده‌ها از آماره‌های توصیفی و استنباطی نظیر درصد فراوانی، میانگین، آزمون کروسکال، من ویتنی، ضریب همبستگی پیرسون و همچنین از رگرسیون استفاده گردید. نتایج آزمون همستگی رابطه 99 درصد و بسیار معنی‌داری را بین متغیرهای ویژگی‌های دانشگاه کارآفرین با میزان آگاهی از فعالیت‌های کارآفرینانه دانشجویان نشان داد.
واژه‌های کلیدی: نظام آموزشی، کارآفرینی، نوآوری، فرصت
متن کامل [PDF 376 kb]   (32 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: آموزش کارآفرینی
دریافت: ۱۳۹۸/۲/۱۴ | پذیرش: ۱۳۹۸/۳/۴ | انتشار: ۱۳۹۸/۴/۳۰

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2019 All Rights Reserved | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb