دوره 1، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1393 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 108-96 | برگشت به فهرست نسخه ها

Download citation:
Send citation to:

Norouzi A, abbasi E, Naeimi A. (2014). Creativity Factor Analysis of Jihad-e-Keshavarzi Organization Staffs of Ilam Province. jea. 1(2), 96-108.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-79-fa.html
نوروزی علیرضا، عباسی عنایت، نعیمی امیر. تحلیل عاملی خلاقیت کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1393; 1 (2) :108-96

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-79-fa.html

دانشگاه تربیت مدرس
چکیده:   (4760 مشاهده)

هدف این تحقیق تحلیل عاملی خلاقیت کارکنان سازمان جهاد کشاورزی ایلام بود. تحقیق از نوع مطالعات توصیفی- همبستگی بود که به روش پیمایشی انجام شد. جامعه آماری تحقیق کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام بودند (300 N= ) که از این تعداد 169 نفر با استفاده از جدول بارتلت به روش طبقه­ای تناسبی به­عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه بود که روایی ظاهری و محتوایی آن توسط گروهی از متخصصان ترویج و آموزش کشاورزی مورد بررسی، اصلاح و تأیید قرار گرفت. پایایی پرسشنامه از طریق محاسبه ضریب آلفای کرونباخ در مرحله پیش‌آزمون بین 76/0 تا 79/0 به‌دست آمد. نتایج آمار توصیفی نشان داد که خلاقیت کارکنان با میانگین 31/3 در سطح متوسط قرار دارد. نتایج حاصل از تحلیل عاملی اکتشافی نشان داد که عوامل خلاقیت کارکنان را می‌توان در قالب دو عامل مدیریتی و عامل زمینه­ساز خلاصه کرد. این عوامل حدود 69 درصد از واریانس خلاقیت را در بین کارکنان سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام تبیین می­کنند. بر اساس یافته‌های تحقیق، پیشنهاد می­شود در سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام واحد مدیریت ایده به­منظور شناسایی و استفاده از ایده‌های خلاقانه کارکنان راه‌اندازی شود.

متن کامل [PDF 900 kb]   (2411 دریافت)
دریافت: 1394/5/13 | پذیرش: 1394/5/13 | انتشار: 1394/5/13

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

بازنشر اطلاعات

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.