دوره 2، شماره 3 - ( کارآفرینی و کشاورزی (بهار و تابستان) 1394 )                   جلد 2 شماره 3 صفحات 8-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

Papzan A, Karamyan F, Zhoolideh M, Gholami M. (2015). Identifying the Attitude of Agricultural Students Toward Entrepreneurship. jea. 2(3), 1-8.
پاپ زن عبدالحمید، کرمیان فرانک، ژولیده میلاد، غلامی مصیب. شناسایی نگرش دانشجویان دانشکده کشاورزی نسبت به کارآفرینی راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1394; 2 (3) :8-1

دانشگاه رازی کرمانشاه

یکی از چالش­های اصلی جامعه­ی ما ایجاد اشتغال جوانان و به­خصوص قشر تحصیل کرده­ی کشور است. در چنین شرایطی خود اشتغالی از کارآفرینی یکی از راه­حل­های بسیار مهم می­باشد. آموزش کارآفرینی می­تواند نقش بسیار مهمی در تغییر دیدگاه­های دانشجویان در جهت خود اشتغالی و کارآفرینی ایفا نماید. در این پژوهش نگرش دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی نسبت به کارآفرینی بر مبنای روش کیو بررسی شده است. این روش، از هر دو نوع آمار توصیفی و تحلیلی بهره می­گیرد و این ویژگی روش کیو را نسبت به سایر روش­های تحقیقی جامع­تر و پرمحتواتر کرده است. جامعه مورد مطالعه در این تحقیق را دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه تشکیل دادند. نمونه­گیری به­صورت هدفمند و افرادی انتخاب شدند که دارای ذهنیت به­خصوصی در رابطه با موضوع تحقیق بودند. برای سنجش پایایی و روایی ضمن استفاده از روش مثلث­سازی و از نظر متخصصان دانشگاه نیز بهره گرفته شد. بر اساس یافته­های حاصل از تحلیل عاملی کیو، ذهنیت مشارکت­کنندگان به سه گروه دسته­بندی شد، گروه اول کارآفرینی را ریسک­پذیری و خلاقیت، گروه دوم منزلت اجتماعی بالاتر و گروه سوم آمادگی برای پذیرش مسئولیت در آینده، می­دانستند.

دریافت: 1394/8/4 | پذیرش: 1394/8/4 | انتشار: 1394/8/4