دوره 1، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1393 )                   جلد 1 شماره 2 صفحات 51-37 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Ghambarali R, Agahi H, Ali Baygi A H, Zarafshani K. (2014). Assessing the Barriers to Access of Agricultural Entrepreneurs to Financial Capital . jea. 1(2), 37-51.
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-73-fa.html
قمبرعلی رضوان، آگهی حسین، علی بیگی امیرحسین، زرافشان کیومرث. بررسی موانع دسترسی کارآفرینان کشاورزی به سرمایه مالی راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی 1393; 1 (2) :51-37

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-73-fa.html


دانشگاه رازی
چکیده:   (5037 مشاهده)

   در دنیای امروز با وجود تغییرات و تحولات متعدد، توسعه کارآفرینی در بخش کشاورزی به یک ضرورت و نیاز جدی تبدیل شده و این ضرورت به­ویژه در کشورهای در حال توسعه، به نحو فزاینده­ای در حال افزایش است. علی­رغم رشد کسب و کارهای کارآفرینی کشاورزی، دسترسی به سرمایه مالی همچنان به­عنوان مشکل برای کارآفرینان کشاورزی باقی مانده است به طوری که عدم دسترسی به سرمایه مالی به­عنوان دلیل اصلی برای شکست کسب و کارهای کارآفرینانه ذکر شده است. بنابراین، هدف از مطالعه حاضر بررسی چالش­های دسترسی به اعتبارات برای کارآفرینان کشاورزی است. این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی بوده و جامعه آماری آن شامل دو گروه از کارآفرینان کشاورزی و مدیران بانک بودند که با توجه به جدول بارتلت و همکاران، حجم نمونه­ها تعیین شد و برای دستیابی دقیق به افراد مورد مطالعه، از روش نمونه­گیری تصادفی استفاده شد. نتایج مطالعه نشان داد زمان طولانی فرآیند درخواست، بالا بودن نرخ بهره و فقدان وثیقه به­عنوان مهم­ترین موانع درک شده از سوی مردان کارآفرین در روند دریافت اعتبارات از بانک­ها مشخص شده­اند در حالی­که موانع فقدان وثیقه/ ضامن، برخورد نامناسب کارمندان بانک و زمان طولانی فرآیند درخواست به ترتیب به­عنوان مهم­ترین موانع از سوی زنان ذکر شدند. به­علاوه یافته­ها نشان داد، مدیران بانک­های تجاری و مؤسسات مالی، عدم ارائه ضمانت یا وثیقه کافی، طرح کسب و کار ضعیف و سابقه ضعیف مالی کارآفرین را به­عنوان مهمترین دلایل رد تقاضای مالی کارآفرینان ذکر کردند. نتایج بررسی نحوه تأمین اعتبارات توسط کارآفرینان کشاورزی نشان داد که مردان کارآفرین جهت تأمین اعتبارات برای راه­اندازی و رشد کسب و کار خود به ترتیب اولویت از پس­انداز شخصی، بانک­های تجاری، دوستان و اعضای خانواده استفاده کردند در حالی که زنان کارآفرین استفاده از پس­انداز شخصی و کمک از اعضای خانواده و دوستان را نسبت به استفاده از بانک­ها و مؤسسات خصوصی به­عنوان منبع مالی ترجیح می­دهند.

متن کامل [PDF 515 kb]   (1524 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى
دریافت: 1394/5/13 | پذیرش: 1394/5/13 | انتشار: 1394/5/13

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb