دوره 7، شماره 13 - ( بهار و تابستان 1399 )                   جلد 7 شماره 13 صفحات 87-96 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Niazi K, Ommani A. Identifying Factors Affecting Organizational Entrepreneurship Development in Agricultural Technical and Consulting Services Companies in Darehshahr Township, Ilam Province. jea. 2020; 7 (13) :87-96
URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-220-fa.html
نیازی کیهان، عمانی احمدرضا. شناسایی عامل‌های مؤثر بر توسعه ی کارآفرینی سازمانی در شرکت ‌های خدمات مشاوره‌ای، فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان دره‌شهر، استان ایلام. راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی. 1399; 7 (13) :87-96

URL: http://jea.sanru.ac.ir/article-1-220-fa.html


گروه ترویج و آموزش کشاورزی، واحد شوشتر، دانشگاه آزاد اسلامی، شوشتر، ایران،
چکیده:   (186 مشاهده)
   کارآفرینی سازمانی فرآیندی است که در طی آن محصولات، خدمات و یا روش‌های جدید از طریق یک فرهنگ سازمانی پویا در یک سازمان به ­ظهور می‌رسد. در این راستا، این تحقیق نیز با هدف شناسایی سازوکارهای توسعه ­ی کارآفرینی سازمانی در شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای کشاورزی شهرستان دره‌شهر انجام گردید.  پژوهش حاضر جزو پژوهش‌های توصیفی از نوع همبستگی می‌باشد. از لحاظ ماهیت کمی و از لحاظ هدف کاربردی است. جامعه ­ی آماری این پژوهش شامل کلیه‌ی کارکنان کشاورزی عضو شرکت‏های خدمات مشاوره‏ای، فنی و مهندسی کشاورزی شهرستان دره­ شهر بود (100 نفر) که با استفاده از روش سرشماری به ­عنوان آزمودنی انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده جهت گردآوری اطلاعات، پرسشنامه بود. روایی آن از طریق پانل متخصصان و پایایی از طریق ضریب کرونباخ آلفا به­ دست آمد. تجزیه و تحلیل داده‌ها با استفاده از نرم­افزار SPSS22  انجام گردید. یافته‌ها نشان داد که بین سن افراد، سطح تحصیلات، میزان مشارکت افراد در کلاس‌های آموزشی و مهارتی، میزان ریسک ­پذیری، رضایت شغلی و سطح کارآفرینی سازمانی در شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای کشاورزی رابطه معنی‌داری وجود دارد. نتایج نشان داد که به ­ترتیب تمایل شرکت به سرآمدبودن در خلق خدمات و ایده‌های جدید در زمینه ­ی کشاورزی، اعتقاد به اصل پیشگیری به­ جای درمان در زمینه­ ی فعالیت‌های کشاورزی، استقبال مدیر شرکت از رفتارهای شجاعانه به ­منظور بیشینه‌سازی احتمال بهره‌برداری از پتانسیل‌ها در اولویت بالاتری در زمینه کارآفرینی سازمانی بودند. بر اساس نتایج تحلیل عاملی چهار عامل پشتیبانی و آموزشی، ارتباطی و حمایتی، فرهنگی و مدیریتی ترویجی 58/73 درصد تغیرات عوامل موثر بر توسعه­ ی کارافرینی سازمانی را تبیین نمودند.
 
متن کامل [PDF 2750 kb]   (33 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: کارآفرینی در کشاورزی
دریافت: 1399/1/12 | پذیرش: 1399/4/7 | انتشار: 1399/6/17

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به راهبردهای کارآفرینی در کشاورزی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2020 All Rights Reserved | Journal of Entreneurship and Agriculture

Designed & Developed by : Yektaweb